måndag 11 juni 2012

Vackra Ulrika
Jag har tillverkat äppleblomster och sakura i present till en mycket vacker kvinna Ulrika som bor i Finland. Jag har länge varit inspirerad av hennes stil och jag blev överlycklig när jag fått skapa nånting till henne. Och jag fått publicera några av hennes bilder på min blogg. Yippi!!!! (Klicka här för att se fler bilder och läsa hennes blogg)

Bilder kommer från http://freelancersfashion.blogspot.se/

2 kommentarer:

  1. Eftersom jag följer Ulrikas blogg så hittade jag även din :) Som vintage-älskare ser man så mycket riktigt fula nyproducerade hårblommor, men dina kreationer är verkligen underbara! Tror verkligen du skulle sälja bra om du tog med dej dina skapelser till olika vintage-marknader (om du nu inte redan brukar va med på såna tillställningar...). Keep up the good work! Kikar in på bloggen lite då och då i framtiden! :) xo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Jag har provat lite marknader men insåg snabbt att mina kreationer passar bättre till mer specifika tillfälle, så kanske vintage marknad är bäst då. Jag blir tacksam för tips om kommande marknader och är jättevillig att prova på.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...